Effectieve audiovisuele presentaties voor inkoopissues

 

Video: zien is geloven

Video is een even effectief als kostenefficiënt communicatiemiddel.

Effectief door de grotere rijkdom aan informatie, die op een toegankelijke manier bij de ontvanger komt. Zo boei je en houd je de aandacht vast. Ook voor het overbrengen van gevoel is video bij uitstek geschikt. Video is daarnaast aanzienlijk persoonlijker en dat wekt vertrouwen bij je doelgroep. Zo wordt zien geloven.

 

Hoge return on investment

Het mooie van een videopresentatie is ook dat het niet alleen een doeltreffende manier van communiceren is, maar ook een bijzonder efficiënte. Video heeft een hoge return on investment omdat het makkelijk te (her)gebruiken is voor een hele waaier aan communicatiekanalen. En, de resultaten van je videopresentatie zijn steeds beter meetbaar met de statistieken van online videodiensten.

 

Waar video bij uitstek geschikt voor is

Presenteren: product(innovatie), (test)programma, project, manier van werken/organisatie, strategie/beleid, systeem, tool, persoon(videoportret), jaarcijfers, nieuws (videobulletin), fusie/acquisitie/alliantie/partnership, aanbesteding, code of conduct, portal.

 

Leren: webinar, college, training, opleiding.

 

Uitleggen en instrueren: programma, product, systeem, tool, werkwijze/methode, uitbesteding, governance.

 

Herinneren: video-souvenir van bijeenkomst.

 

Getuigenissen: testimonial van klant/toeleverancier.

 

Registreren: congres, leveranciersdag, seminar, kick-off, open dag.

Imago opbouwen: corporate video, promotievideo, persoonlijk videoportret.

 

Uitnodigen: save-the-date voor congres/seminar, jubileum of leveranciersdag, Request for Proposal.

 

De videofilm kan apart worden vertoond en bekeken (beamer, kiosk, beurs, televisie) maar ook gericht worden ingebed in een multinationale presentatie die je doelgroep bereikt  via website of eBook.

 

Alle competenties voor jouw inkoopvideo onder één dak                            Inkoopcommunicatie.nl  is een full service dienstverlener. Dat betekent dat wij je audiovisuele presentatie compleet kunnen verzorgen:

  • advisering over het juiste videoconcept voor je uitdaging
  • creatie en realisatie van een effectief kant-en-klaar eindproduct
  • alle vereiste competenties voor scenario, regie, opname, montage, beeldbewerking, grafische aankleding, geluid en betiteling vind je bij ons onder een dak. Daardoor kunnen wij je zowel snel als efficiënt van dienst zijn.

 

Explainer Video:

www.vimeo.com/121939660