Links

Wij selecteren voor u links naar op nieuwsbronnen op internet over communicatie en inkoop.

Van Inkoperscafe.nl

Van Rijksoverheid


Rijkscontracten (do, 05 mrt 2020)
Dit overzicht bevat gegevens over de Rijkscontracten, die onder regie van Categoriemanagement Rijk zijn afgesloten. Met het overzicht weten de bedrijven, per Categorie, welke Rijkscontracten wanneer zijn afgesloten, eindigen of kunnen worden verlengd. Dat geeft bedrijven inzicht in de aard en duur van de lopende contracten en wanneer deze mogelijk worden vernieuwd. Het overzicht wordt elke 3 maanden ververst (maart, juni, september, december).
>> meer lezen

Kamerbrief met reactie op artikel 'Mediatoezichthouder in de fout met aanbestedingen' (Tue, 03 Mar 2020)
Minister Slob reageert op het NRC-artikel ‘Mediatoezichthouder in de fout met aanbestedingen'.
>> meer lezen

Actieagenda Beter Aanbesteden afgerond, betrokkenen gezamenlijk verder (Wed, 04 Sep 2019)
De Actieagenda Beter Aanbesteden, met daarin 23 acties voor het verbeteren van aanbesteden in de praktijk, is vandaag afgerond. De agenda werd in 2018 overhandigd aan staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK). Betrokken ondernemersorganisaties en overheden kondigen vandaag aan om gezamenlijk aan een vervolgprogramma te gaan werken.
>> meer lezen

Winnaar aanbesteding Nederlands paviljoen Dubai EXPO 2020 bekend (Tue, 13 Nov 2018)
Een samenwerkingsverband van Nederlandse en internationale bedrijven is geselecteerd voor het ontwerp en de bouw van het Nederlands paviljoen tijdens de Dubai EXPO 2020. De keuze is gevallen op een voorstel van een consortium dat bestaat uit Expomobilia, V8 Architects, Kossmann.deJong en Witteveen+Bos. Zij beschikken gezamenlijk over ruime ervaring en een sterk netwerk in Dubai. Ook is zo de benodigde kennis gebundeld op het gebied van paviljoenbouw en -architectuur, interactieve bezoekerservaringen, circulariteit en duurzaam bouwen. 
>> meer lezen