Links

Wij selecteren voor u links naar op nieuwsbronnen op internet over communicatie en inkoop.

Van Inkoperscafe.nl

Van Rijksoverheid


Rijksaanbestedingskalender (di, 01 sep 2020)
Met de Rijksaanbestedingskalender weten bedrijven, per categorie, welke Rijksaanbestedingen naar verwachting in de eerstkomende periode in de markt worden gezet. Dat geeft bedrijven tijd om zich hierop voor te bereiden. Door dit overzicht kan het Rijk samen met de markt komen tot innovatieve, duurzame, en efficiënte oplossingen. Het overzicht wordt elke 3 maanden ververst.
>> meer lezen

Beantwoording Kamervragen over bericht ‘Gedeputeerde kaart oneerlijke concurrentie busaanbesteding aan in Brussel’ (Mon, 31 Aug 2020)
Staatssecretaris Keijzer beantwoordt vragen over het bericht ‘Gedeputeerde kaart oneerlijke concurrentie busaanbesteding aan in Brussel’.
>> meer lezen

Actieagenda Beter Aanbesteden afgerond, betrokkenen gezamenlijk verder (Wed, 04 Sep 2019)
De Actieagenda Beter Aanbesteden, met daarin 23 acties voor het verbeteren van aanbesteden in de praktijk, is vandaag afgerond. De agenda werd in 2018 overhandigd aan staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK). Betrokken ondernemersorganisaties en overheden kondigen vandaag aan om gezamenlijk aan een vervolgprogramma te gaan werken.
>> meer lezen

Winnaar aanbesteding Nederlands paviljoen Dubai EXPO 2020 bekend (Tue, 13 Nov 2018)
Een samenwerkingsverband van Nederlandse en internationale bedrijven is geselecteerd voor het ontwerp en de bouw van het Nederlands paviljoen tijdens de Dubai EXPO 2020. De keuze is gevallen op een voorstel van een consortium dat bestaat uit Expomobilia, V8 Architects, Kossmann.deJong en Witteveen+Bos. Zij beschikken gezamenlijk over ruime ervaring en een sterk netwerk in Dubai. Ook is zo de benodigde kennis gebundeld op het gebied van paviljoenbouw en -architectuur, interactieve bezoekerservaringen, circulariteit en duurzaam bouwen. 
>> meer lezen