Links

Wij selecteren voor u links naar op nieuwsbronnen op internet over communicatie en inkoop.

Van Inkoperscafe.nl

Van Rijksoverheid


Beantwoording Kamervragen over de aanbesteding voor koffie-, drank- en snackmachines (do, 02 jul 2020)
Staatssecretaris Knops beantwoordt de vragen van het Kamerlid Van Raak (SP) over de aanbesteding voor koffie-, drank- en snackmachines over de Rijksdienst Caribisch Nederland op Saba en Statia.
>> meer lezen

Beantwoorden Kamervragen over het vervoersbedrijf Keolis nam iniatief tot fraduleuze side letters (Thu, 02 Jul 2020)
Staatssecretaris Keijzer beantwoordt vragen over het bericht Vervoersbedrijf Keolis nam initiatief tot frauduleuze side letters.
>> meer lezen

Actieagenda Beter Aanbesteden afgerond, betrokkenen gezamenlijk verder (Wed, 04 Sep 2019)
De Actieagenda Beter Aanbesteden, met daarin 23 acties voor het verbeteren van aanbesteden in de praktijk, is vandaag afgerond. De agenda werd in 2018 overhandigd aan staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat (EZK). Betrokken ondernemersorganisaties en overheden kondigen vandaag aan om gezamenlijk aan een vervolgprogramma te gaan werken.
>> meer lezen

Winnaar aanbesteding Nederlands paviljoen Dubai EXPO 2020 bekend (Tue, 13 Nov 2018)
Een samenwerkingsverband van Nederlandse en internationale bedrijven is geselecteerd voor het ontwerp en de bouw van het Nederlands paviljoen tijdens de Dubai EXPO 2020. De keuze is gevallen op een voorstel van een consortium dat bestaat uit Expomobilia, V8 Architects, Kossmann.deJong en Witteveen+Bos. Zij beschikken gezamenlijk over ruime ervaring en een sterk netwerk in Dubai. Ook is zo de benodigde kennis gebundeld op het gebied van paviljoenbouw en -architectuur, interactieve bezoekerservaringen, circulariteit en duurzaam bouwen. 
>> meer lezen